GYIK

  • Mivel foglalkozik ez a webáruház?

A textilguru webáruház exkluzív rendezvény textíliák bérbeadásával foglalkozik.

A rendelési folyamat során bérleti szerződés jön létre a webáruház üzemeltetője (bérbeadó) és megrendelő (bérbevevő) között, amely határozott időre szól. Így a rendezvény időpontját minden egyes rendelés esetében kötelező megadni, így tudjuk csak visszaigazolni az adott termék elérhetőségét.

 

  • Megnézhetem az anyagokat személyesen is?

A színminták megtekinthetőek személyesen, szigetszentmiklósi bemutatótermünkben, előre egyeztetett időpontban. Cím: 2310, Szigetszentmiklós, Losonczi utca 1.

Termékeinkről sok-sok inspirációs fotó is segíti a választásod a rendelési folyamat során. Ha szükséged volna segítségre, hogy összhangba hozd a helyszín adottságait a Te egyedi elképzeléseddel, fordulj hozzánk bizalommal. Gyakorlott dekoratőr biztosít számodra ingyenes tanácsadást az esküvő design kialakításában.

 

  • Mikor adjam le a rendelésem?

Ne hagyd az utolsó pillanatra a textilek megrendelését. Érdemes már a rendezvény előtt 1 hónappal, de minimum 2 héttel leadni a rendelést, hogy az adott szín és mennyiség elérhető legyen.

 

  • Leadhatom a rendelésem telefonon vagy emailben?

Megrendeléseket kizárólag a webáruház felületén fogadunk.

 

  • Nem adtam le rendelést, de beugranék a bemutatóterembe pár dologért. Mit tegyek?

A webáruház bemutatótermében a termék mintákat és az összekészített csomagokat tároljuk ügyfeleink részére. Nem raktáráruház, nem polcról szolgálunk ki, így azonnali bérlésre, vásárlásra nincs lehetőség. Az egyedi csomagok összekészítése időigényes feladat. Minden terméket átnézünk egyenként, nem e foltos, nem e sérült. Vasaljuk, tisztítjuk és felhasználásra kész makulátlan állapotban adjuk át.

 

  • Hogyan módosíthatom a rendelésem?

Megrendelés lemondásra a rendezvény előtti két hétben már nincs lehetőség. Színmódosításban tudunk segíteni a készletek függvényében. Kérjük igényed írásban jelezd a webáruház részére.

 

  • Mennyi a kaució?

A kaució minimum értéke 10000Ft. Minden esetben az egyedi megrendelés értékétől függ. Megrendelés visszaigazoló emailben ennek mértékét mindig kommunikáljuk.

 

  • Hogyan kapom meg a termékeket?

A textil termékeket minden esetben átnézve, frissen vasalva, hajtogatva, nejlonba csomagolva kapja meg az ügyfél. Hajtásnyom felhelyezés után előfordulhat.

Üveg árut dobozolva, bélelve adjuk át. Saját csomagoló anyagában kérjük visszahozni is.

 

  • Mikor vehetem át legkorábban a rendelt termékeket?

Személyes átvételt esetén a rendezvényt megelőző munkanapon reggel 9-12h-ig lehetséges a termékek átvétele.

 

  • Nem tudom megoldani a személyes átvételt. Mit tegyek?

Webáruházunkban lehetőség van futárszolgálat igénylésére. A megrendelés során a webáruház a termék súlyától függően egyszeri szállítási díjat kalkulál. Ebben az esetben a megrendelés a rendezvény hetében kerül szállításra. Visszaszállítás a rendezvény utáni első munkanapon szintén futárral. Ennek költsége szintén a bérlőt terheli. (Üvegárut sajnos nem tudunk futárral küldeni.)

Kérhető helyszíni kiszállítást is 110 Ft/km szállítási díjért. Ebben az esetben a rendezvény napján történik a kiszállítás előre egyeztetett időpontban.

Mindkét esetben előre egyeztetés szükséges a termék és kollegáink elérhetősége miatt.

 

  • Nem akarok a textilek felrakásával vesződni, kérhetek segítséget?

Megrendelés során a megjegyzés rovatba kérd egyedi ajánlatunkat az adott rendezvény dátumra. Kapacitásunk függvényében vállaljuk ezen munkákat is.

 

  • Megsérült, eltűnt a termék. Mit tegyek?

Hiány és kár esetén a kárérték megállapítása a termék leltári értékén történik, amely a mindenkori bérleti alapdíj háromszorosa. Lsd. ÁSZF.

Amennyiben a termék még javítható, úgy a termék javítási díja kerül levonásra a kaucióból.

 

  • Hogyan szállítsam és tároljam a textileket?

A textileket fektetve, fénytől óvva kell tárolni és szállítani. Nagy hőingadozások, közvetlen napfény nemcsak színkárosodást de párásodást is okozhat. Így a termék foltos, penészes lesz. Lehetőség szerint szobahőmérsékleten kell tartani felhasználásig.

A használt terméket, szennyest is levegős helyen kell tartani, hogy lehetőség szerint kiszáradjon visszahozatalig. Semmiképp ne hagyjuk autó csomagtartójában. A penész nagyon gyorsan kialakul, ami nem vegytisztítható és káreseménynek minősül a bérlő hibájából adódóan.